aug 30, 2016

Žijeme konektormi!

Nové video ponúka pohľad do továrne Murrelektronik - na výrobu konektorov.

V oblasti automatizácie je dnes už nespočetné množstvo firiem, ktoré vyrábajú a distribuujú komponenty pre spájacie technológie. Ale nájsť jedného výrobcu, ktorý nielenže ponúka všetky potrebné konektory a káble z jednej ruky, ale ešte aj v špičkovej kvalite, to je už veľká výzva. Ak však takéhoto partnera máte, potom na individuálne požiadavky nasledujú vhodné riešenia.

"Stay connected" - tento slogan poníma spoločnosť Murrelektronik veľmi široko. Založená v roku 1975, sa firma Murrelektronik dnes vypracovala na vedúceho dodávateľa spojovacích komponentov s takmer bezhranične rozmanitou paletou typov káblov, farieb a druhov vyhotovení a získala si na tomto globálnom trhu zvučné meno.

So svojou ponukou viac než 30.000 rôznych kombinácií konektorov a káblov poskytuje spoločnosť Murrelektronik perfektné riešenie pre skutočne každú aplikáciu!

• Ponuka zbernicových káblov zahŕňa káble pre takmer každý požadovaný protokol. Tieto spoľahlivo zabezpečujú prenos dát, ktoré sú potrebné na bezporuchovú a kontinuálnu prevádzku Vášho systému. Podľa typu systému sú k dispozícii zbernicové káble už s kompletne prefabrikovaným konektorom alebo s konektormi, ktoré si vyskladáte sami.
  • Spoločnosť Murrelektronik okrem toho ponúka neporaziteľný výber senzorových spojovacích vedení, či vedení s aktívnymi prvkami. Všetky konektory ochrannej triedy IP67 sú vybavené certifikovanými káblovými vedeniami s UL/CSA, čím sa perfektne hodia do aplikácií senzorových spojovacích vedení, či vedení s aktívnymi prvkami.
  • Ventilové konektory zhotovené najnovšou technológiou zalievania toto portfólio dopĺňajú. A konektory so zdvojenými ventilmi firmy Murrelektronik slúžia nielen na optimalizáciu diagnostiky, ale sú aj efektívne z pohľadu vynaložených nákladov.
  • Momentovým kľúčom, ktorý je súčasťou dodávky a je nevyhnutným nástrojom, je možné každý konektor zapojiť rýchlo a bezpečne.

Spoločnosť Murrelektronik nastavuje svojou spájacou technológiou absolútne nové laťky pre toto priemyselné odvetvie, keď ide o to, dodávať káble a konektory prvotriednej kvality. A to spracováva ročne viac než 65.000 km! Bez ohľadu na to, či sa konektory vyrábajú v Šanghaji pre ázijský trh, alebo v Nemecku či Česku pre európsky trh alebo v Atlante pre severoamerický trh: pri každom jednom vedení sa pred vyskladnením preveruje na 100 percent jeho elektrická funkcionalita.

Spoločnosť Murrelektronik rovnako ponúka špecifické riešenia šité na mieru. Vždy podľa aplikácie a technických požiadaviek je možné zhotoviť takmer každý typ spojenia podľa požiadaviek zákazníka a presne pre daný účel. A pri viac než 500 druhoch káblov na sklade sa určite vždy nájde kábel, ktorý spĺňa všetky požiadavky!

"Murrelektronik sa vyznačuje tým, že všetky produkty možno používať v najrôznejších oblastiach, či už je to automobilový priemysel, strojárenstvo, potravinársky priemysel, logistika a mnohé ďalšie. A presne tento aspekt z nás robí vedúceho dodávateľa v spojovacích technológiách. Poznáme špecifické nároky v jednotlivých priemyselných odvetviach a sme hrdí na to, že v spolupráci a za súčinnosti našich zákazníkov môžeme podľa ich želaní vypracovať špecifické riešenia, vhodné pre ich aplikácie", hovorí Jürgen Zeltwanger, člen vedenia spoločnosti, zodpovedný za výrobnú oblasť "Connectors".

Nové video na Youtube Vás pozýva na prehliadku výroby konektorov v spoločnosti Murrelektronik a umožňuje Vám zoznámiť sa tak s s výrobnými technológiami a vysokými štandardmi kvality.